Vraag nu een offerte voor uw maatwerk.

Egaal geplaatste wandtegels: mooi én waterdicht
Van kleine maten tot grote afmetingen

Vertrouw de plaatsing van uw wandtegels voor de badkamer in Kortrijk toe aan Tegelwerken VDB en kies voor kwaliteitswerk aan een correcte prijs.

Variatie in badkamertegels

Wanneer u kiest voor badkamertegels of faience in uw toilet of douche moet u na elk bad of douche niet urenlang schoonmaken. De tegels zijn snel afgekuist en het vocht krijgt geen enkele kans om in de muren door te dringen. Faience is verkrijgbaar in alle vormen, kleuren én maten. Wij adviseren u over de verschillende mogelijkheden en zoeken samen met u naar de beste uitwerking voor uw sanitaire ruimte. Wij komen graag bij u langs voor een opmeting en werken een vrijblijvende offerte uit.

Veelzijdigheid van faience

Faience is niet langer een product dat enkel in de badkamers, toiletten en keukens gebruikt wordt. Dankzij de ruime variatie aan soorten kan deze muurbekleding ook perfect gebruikt worden in andere kamers. Meer nog, faience kan net voor dat tikkeltje extra zorgen waar u naar op zoek bent. Bij Tegelwerken VDB volgen wij de nieuwe trends en technieken voor het plaatsen van faience op de voet. Zo kunnen we u op elk tijdstip de beste service garanderen

Waregemstraat 725 - 8540 Deerlijk - - 0475 46 60 600475 46 60 60 - BTW BE 0560.939.815